Friday, June 29, 2012

Kelas DIY (Do It Yourself) - Fondant


Thursday, June 28, 2012

Kelas Demo Kek2 Popular


Group students dari Kuala Kangsar. First time jugak Kak Ana terima pelajar lelaki.

Wednesday, June 27, 2012

Kelas DIY (Do It Yourself) - Bunga2 Cinta


Tuesday, June 26, 2012

Biskut Suci Murni


Salam, Biskut ni dijangka bakal meletup menjelang Hari Raya tahun 2012. Memang sedap  dan mengasyikkan bila memakannya. Lebih dikenali sebagai biskut 'melting in the mouth' di kalangan bakers. Kak Ana namakan dia Biskut Suci Murni je.

Friday, June 22, 2012

Egg Tarts Untuk Salwa

Salam ni order dari kawan saya di Puchong Prima .untuk birthday anak perempuan beliau Nisha .tq Salwa

Thursday, June 21, 2012

Kelas DIY (Do It Yourself) - Pecan Butterscotch & Chocolate Mascarpone Cakes

Salam student saya kali ni datang dari Shah Alam ..ambik cuti nak belajar kek2 ni .Dah x tahan nak belajar juga katanya.bukan main seronok dapat belajar kek ni pasni boleh ambik tempahan yer Yan .Yan ni bertuah suami dia tunggu sampai habis kelas .untuk mascarpone choc cheese ni siap request nak tulis happy birthday anak beliau ..Tqvm Yan semoga x serik datang belajar lagi .

Wednesday, June 20, 2012

Muffin Untuk Norizam

Ni order dari Pn.Norizam kerja kat sekolah menengah Nilai untuk sweet corner sempena perkahwinan anak beliau .tq Zam

Tuesday, June 19, 2012

Tart Buah-Buahan Untuk Norizam

Yang ni tempehan dari Pn.Norizam untul doorgift VIP .dia pilih 2 jenis tart buah-buahan loose untuk dia letakkan dalam kotak special .Tq Zam

Monday, June 18, 2012

Decorative Cookies Untuk Birthday Nisa

Ada beberapa design decorative cookies yg dipilih oleh Nisha sempena birthday beliau yg ke 14th.untuk diagihkan pada kawan2nya.bestkan budak2 sekarang .
Kalau ada yg berkenan dengan decorative cookies ni boleh lah call kak ana untuk tempahan.

Sunday, June 17, 2012

Kelas DIY (Do It Yourself) - Tart Buah-Buahan Comel


Macam pernah ku kenal siapa ye.tu la tokey cakeschocolates yang terer dengan kek2 cantik .kali ni Aishah datang bertapa kat dapur kak ana nak belajar tart buah2an comey.memang tart ni amat ramai peminatnya sebab sangat comey .credit untuk sifu ku Mirawati..Aishah ni laju jer kerja ni sebab beliau dah biasa dengan kerja2 rumit ni.
Tq Aishah

Thursday, June 14, 2012

Monday, June 11, 2012

Green Velvet Cake Untuk Ellie

Kek ni daku hadiahkan untuk Ellie,nor,dan idah dari group my friend .happy birthday geng.Sebenar nya kek ni redvelvet tapi saja nak tukar colour jadi lah greenvelvet.

Friday, June 1, 2012

Gifts for Holy Ramadhan


Ramadhan Collection Songkets. Perfect as a gift for your Muslim associates especially during this holy month of Ramadhan